Antena 3 CNN Actualitate Media Marina Almășan, afirmații surprinzătoare despre relația cu Mircea Radu: ”L-aș fi privit ca pe un superstar, cu care aș fi fugit lesne la capăt de lume”

Marina Almășan, afirmații surprinzătoare despre relația cu Mircea Radu: ”L-aș fi privit ca pe un superstar, cu care aș fi fugit lesne la capăt de lume”

Marina Almășan, afirmații surprinzătoare despre relația cu Mircea Radu: ”L-aș fi privit ca pe un superstar, cu care aș fi fugit lesne la capăt de lume”
08 Oct 2016   •   13:53

Marina Almăşan reacţionează dur, într-un articol postat pe femeide10.ro, după ce în presă au apărut speculaţii privind relaţia ei cu Mircea Radu.

”Dacă aș fi avut 30 de ani sau pe undeva pe-acolo, probabil ( sau cu siguranță) că l-aș fi privit pe Mircea Radu ca pe un superstar hoolywoodian, cu care aș fi fugit lesne la capăt de lume, cu bilet doar „dus”. Sau l-aș fi văzut călare pe un armăsar pur-sânge, ițindu-se din depărtări, în galop, de după un nor de praf și luându-mă, în goana armăsarului său, sus, pe șa. Probabil că stoluri de fluturi mi-ar fi cutreierat stomacul și alte organe interne și, cu puțin tupeu, probabil că m-aș fi dat peste cap, încercând să-l fac să mă și bage în seamă. Dar nu mai am cam de multicel 30 de ani. De aceea, pe Mircea Radu nu cutez să-l mai privesc decât ca pe un foarte bun coleg, ca pe un proofesionist desăvârșit, un om profund și întelept, o persoană charismatică și plăcută, a cărui frumusețe fizică se reflectă din belșug și înlăuntrul lui, în zona de atrii și ventricule. Îi citesc pe nerăsuflare postările superbe de pe acest site și pe cele de pe blogul lui, îi admir discreția cu care își înconjoară frumoasa familie ( atât de frumoasă, încât ar fi meritat, poate, să fie dată ca exemplu). Și mă bucur că îi sunt colegă, chiar dacă ne despart corpuri de clădire, etaje, denumiri de departamente și de șefi. De aceea, provocarea pe care am primit-o recent – aceea de a desțeleni, alături de echipa mea, un complicat tronson orar al TVR2- mi-a oferit prilejul de a pune la cale o „construcție” inedită : i-am propus lui Mircea să prezentăm împreună un show zilnic, croșetat în jurul confruntării celor două lumi care populează planeta: cea a noastră, a femeilor, și cea a lor, a bărbaților. Și, spre bucuria mea, Mircea a acceptat (...)”, a scris Marina Almășan.

×
Subiecte în articol: Mircea Radu marina almasan
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close