Antena 3 CNN Actualitate Media Marina Almășan și-a divulgat secretul siluetei: „Nu mănânc niciodată...”

Marina Almășan și-a divulgat secretul siluetei: „Nu mănânc niciodată...”

Marina Almășan și-a divulgat secretul siluetei: „Nu mănânc niciodată...”
Sursa foto: Foto: Facebook/Marina Almășan
08 Feb 2018   •   13:02

Recunoaște că își menține silueta din tinerețe, dar pentru asta Marina Almășan a renunțat să mai consume două produse.

„Eu nu am avut niciodată sentimentul că am aşa o siluetă ieşită din comun şi că ar putea vreodată cineva să se uite cu interes către silueta mea. Pur şi simplu mi-a plăcut să fiu un om echilibrat în toate şi am încercat, a fost aşa un pariu cu mine însămi, să nu devin niciodată grasă. Pentru că din punctul meu de vedere, un om gras este un om indolent care, cu excepţia cazurilor medicale, care nu este în stare să îşi controleze mediul de viaţă. M-am oprit aşa în jur de 52, 53, 55 este deja un maxim.

Încerc să nu mănânc dulciuri, pentru că alea sunt un pericol, eu nu mai pot să mănânc orice şi apoi în două zile să dau totul jos. Pâinea este şi ea cu mare restricţie… În rest, nu-mi iese asta să nu mănânc după ora 19…

Sunt foarte bună prietenă cu salatele. Fac salate de toate felurile. Le mănânc cu o plăcere nebună. Le mănânc la pranz, când vin de la serviciu… La o masă, foarte rar, mai mănânc şi eu câte o friptură… Este destul de jenant să recunosc la vârsta mea matusalemică că merg la sală. Am fost convinsă de fiul meu, Victor. O tonifiere a muşchilor este necesară… Am început să merg la sală, mi-am luat echipament şi am ajuns acolo. Voiam să îmi pun o pungă pe cap să nu mă vadă lumea. Avem şi un antrenor. Eu nu călăresc cântarul aproape deloc. Îmi dau seama dacă am slăbit sau m-am îngrăşat după haine”, a explicat Marina Almășan pentru Antena Stars.

×
Subiecte în articol: marina almasan Dietă de vedetă
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close