Antena 3 Actualitate Media Marius Manole: Eşti fericit când nu ştii că eşti fericit

Marius Manole: Eşti fericit când nu ştii că eşti fericit

20 Iun 2012   •   13:48
Marius Manole: Eşti fericit când nu ştii că eşti fericit
Sursa foto: Foto: incomemagazine.ro
Este un personaj fascinat de tehnologie. Drept răsplată, şi Google e generos cu numele lui - aproximativ 836.000 de rezultate în 0,35 de secunde. Dacă ar fi o aplicaţie de smarthphone, probabil că ar oferi oamenilor teatru ori sarmale moldoveneşti. În schimbul lor, actorul Marius Manole ar cere poveşti de viaţă: o afacere pe care numai un artist poate să o facă. 

Alăturarea dintre Marius Manole şi Meşte­rul Manole poate părea un calambur des­tul de la îndemână datorită iniţialelor, însă dacă stăm să numărăm realizările actorului de 33 de ani, nu este deloc forţat - peste 30 de roluri, dintre care zece numai pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti, două no­minalizări la Premiile Uniter pentru cel mai bun actor în rolurile Sarik – Sarikov/Tipo­graf Tipografovici din spectacolul Inimă de câine şi Lopahin din Livada de vişini şi pentru debut, în rolul Paulie, din piesa Drept ca o linie. O carieră demnă de un meşter, începută în Iaşi şi continuată pe scenele din toată ţara – a jucat și la Timişoara, Brăila, Galaţi şi Sibiu.  
 
Citeste interviul integral pe Income Magazine
 
 
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close