Antena 3 CNN Actualitate Media Mesajul exploziv al fondatorului primei televiziuni libere din România. „Antena 3 nu va fi lăsată să emită nici în stradă”

Mesajul exploziv al fondatorului primei televiziuni libere din România. „Antena 3 nu va fi lăsată să emită nici în stradă”

Mesajul exploziv al fondatorului primei televiziuni libere din România. „Antena 3 nu va fi lăsată să emită nici în stradă”
17 Feb 2016   •   12:29

SOTI a fost prima televiziune liberă din România după Decembrie 1989. Fondatorul SOTI a transmis un mesaj tranșant de susținere pentru Antena 3 și de luptă împotriva abuzului inimaginabil pe care-l suportăm, scrie Radu Tudor pe blogul său.

„Terorizati de fortele opresive din anii ’50 rezistenta anticomunista a fost nevoita sa ia drumul codrilor. Atentie! Antena 3 nu va fi lasata sa emita nici in strada, atat de feroce sunt fortele de represiune ale regimului antinational basist.

In noaptea de 21-21 decembrie 1989 am fost impreuna cu fii mei in Piata Universitatii si pentru ca ne era suprimata libertatea de a ne exprima liber. Oare acum, cand se incearca anihilarea unui post de televiziune, cum este Antena 3, nu este cazul sa intervenim in aceeasi maniera ca in decembrie 1989?

Cu stima, Mitrofan Gheorghe (ex, director executiv TV SOTI)”

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close