Antena 3 CNN Actualitate Media Mihai Bendeac, cerut în căsătorie printr-o poezie de dragoste

Mihai Bendeac, cerut în căsătorie printr-o poezie de dragoste

Mihai Bendeac, cerut în căsătorie printr-o poezie de dragoste
02 Mar 2018   •   11:43

Surpriză pentru cei Delia, Cheloo și Mihai Bendeac! O concurentă a călătorit cale lungă până pe scena ”iUmor”, împinsă de gândul că astfel îl va putea cunoaște pe juratul de care s-a îndrăgostit.

Tânăra sosită de la Viena a mărturisit că este îndrăgostită până peste cap de juratul Mihai Bendeac, ba chiar se declară geloasă pe orice femeie se apropie de artist. ”M-am uitat la toate sezoanele. Au venit toate fetele pe scenă, le-a sărutat și m-am enervat foarte tare. Și m-am gândit să vin și eu, că acum sunt geloasă”, a mărturisit aceasta. Și ca să își crească șansele, tânăra a venit pregătită cu o surpriză: o poezie de dragoste prin care l-a cerut în căsătorie pe Bendeac:

”Este la ”iUmor” un prinț frumos, fermecător,

Pe el Mihai îl cheamă, toată lumea îl adoră

Este un actor faimos și e tare frumos

Uitându-mă la el, mi-am dat seama că prințul mi-a furat inima!

Cu el eu vreau să trăiesc și pe el să îl iubesc

Lui îi e frică de căsătorie, singur îi place să fie!

Dar eu lui prințul meu vreau să-i schimb viața mereu

Este un vagabont, dar eu am să-l fac să-și bage mințile în cap

Ia uite pe cine am în față! E chiar prințul meu din vis!

Ce e, Mihai, te-ai speriat când de tine am vorbit?

Nu te speria, iubite, eu am să am grijă să îți bag mințile în cap!

Când la duș tu te vei duce, voi veni și eu cu tine, ca să știu că ești tu bine

Eu îți promit, Mihai, că gândurile tale de a te uita la alta vor dispărea!

Deci ce spui, Mihai, te-am convins să te faci băiat de casă?

La capătul acestei prestații, Mihai Bendeac s-a arătat impresionat. ”Mi se pare senzațional dacă spui că ai venit din Viena pentru mine...”, a spus juratul, care a fost astfel nevoit să dezvăluie adevăratul motiv pentru care nu poate accepta cererea în căsătorie.

Anul acesta, aspiranții la marele premiu "iUmor" au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatorii care vor urmări și vor vota prestațiile din sezonul cu numărul cinci, în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cei trei câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) și Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea).  

 

 

 

×
Subiecte în articol: Mihai Bendeac cerere casatorie dragoste
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close