Antena 3 CNN Actualitate Media Mihai Gâdea, despre sechestrul pe sediul Antena 3: Noi suntem aici şi vom găsi soluţii

Mihai Gâdea, despre sechestrul pe sediul Antena 3: Noi suntem aici şi vom găsi soluţii

Mihai Gâdea, despre sechestrul pe sediul Antena 3: Noi suntem aici şi vom găsi soluţii
08 Aug 2014   •   15:53

Mihai Gâdea a comentat la Antena 3 sentinţa din dosarul privatizării ICA.

"Este o condamnare greu de explicat şi pentru cei mai drastici jurişti din lume. E însă vorba şi de faptul că această măsură dispune confiscarea sediului Antena3. Nu este suficientă condamnarea profesorului Dan Voiculescu, a celorlalte 12 persoane, confiscări de terenuri, de bunuri, de bani... ci şi sediul Antena 3. Ce legătură are sediul Antena 3 cu această poveste?", a întrebat Mihai Gâdea.

 
Directorul Antena 3 a dat asigurări că postul va continua să emită. "Noi suntem aici pentru a nu opri emisia acestui post. Nu e un moment simplu deloc. Faptul că au decis să confişte sediul Antena 3 pentru mine înseamnă tot. Vă voi ţine la curent cu planurile pe care le vom face şi cu ajutorul lui Dumnezeu va fi bine. Am sentimentul că suntem mulţi, suntem cinstiţi. Nu am furat nimic, nu am vândut aur, nu am făcut nimic din ce au făcut ei. Poate e momentul să vedem de ce suntem în stare. Vă aşteptăm alături de noi!", a declarat Mihai Gâdea la Antena 3.



Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de închisoare, în dosarul "Telepatia" privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare (ICA). Printr-o decizie halucinantă, Curtea de Apel Bucureşti a hotărât confiscarea sediului în care îşi desfăşoară activitatea echipa redacţională a Antena 3 şi Observator.








×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close