Mihai Gâdea, în studiourile Reuters: Prezenţa Antenei 3 în finala Emmy, un premiu uriaş în sine

de A.M.P    |    01 Oct 2014   •   22:09

Prezenţa postului de televiziune Antena 3 şi a emisiunii În Premieră în finala International Emmy Awards este un premiu uriaş în sine, a declarat Mihai Gâdea, în "Ediţia Specială" de miercuri seară, transmisă în direct, din studiourile Reuters.

"E un premiu în sine că se păstrează o viaţă întreagă, alături de numele celor care au beneficiat de o astfel de nominalizare, a declarat Mihai Gâdea.


"Simt o mândrie amestecată cu tristeţe, ceea ce cred că simte şi Larry King şi Anderson Cooper. Îmi pare rău că nu au câştigat. Eu nu pot să mă bucur când cineva e nominalizat şi nu câştigă. Îi invidiez frumos pe cei care au câştigat", a declarat Carmen Avram, prezentă şi ea in studiourile Reuters din Times Square.

AICI PUTEŢI REVEDEA MATERIALUL "LUNGUL DRUM SPRE CASĂ"

Carmen Avram a subliniat că marele câştigător al Emmy la Current Affairs, categoria la care a fost nominalizat şi reportajul "Lungul drum spre casă" al echipei "În premieră", are în spate 40 de ani de experienţă în televiziune.

"Este vorba despre o televiziune, Antena 3, care are 9 ani, şi o emisiune "În Premieră" care are 4 ani. Acestea s-au aflat aseară printre cei mai mari jurnalişti ai lumii. Emisiunea canadienilor care au câştigat premiul a fost înfiinţată acum 40 de ani", a mai spus Carmen Avram.Carmen Avram: Peste 2 ani vom avea acel subiect care va câştiga


Emisiunea În Premieră de la Antena 3 a fost nominalizată şi a câştigat, în cele opt sezoane, premii la majoritatea competiţiilor de televiziune din ţară şi din lume, de la APTR şi până la AIB Londra, New York Festivals sau Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo. Participarea la Emmy este însă cea mai mare bucurie a familiei În Premieră.


Parteneri
x close