Antena 3 CNN Actualitate Media Mihai Gâdea, Mircea Badea şi Alessandra Stoicescu, în topul jurnaliştilor în care românii au cea mai mare încredere

Mihai Gâdea, Mircea Badea şi Alessandra Stoicescu, în topul jurnaliştilor în care românii au cea mai mare încredere

Mihai Gâdea, CEO Antena 3 CNN şi realizator al emisiunii Sinteza Zilei, Mircea Badea, realizator al emisiunii În Gura Presei, şi Alessandra Stoicescu, realizator Observator, s-au situat în topul jurnaliştilor în care românii au cea mai mare încredere, potrivit unui sondaj realizat de Sociopol, aflat la a cincea ediţie.

Mihai Gâdea, Mircea Badea şi Alessandra Stoicescu, în topul jurnaliştilor în care românii au cea mai mare încredere
Sursa foto: Antena 3 CNN | Antena 1
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Apr 2024   •   12:58

A cincea ediție a sondajului Sociopol la nivel național privind încrederea în jurnaliștii TV (ediţia 2024) arată că românii au cea mai mare încredere, în continuare, în Antena 1 şi Antena 3 CNN.

Printre jurnaliştii aflaţi în topul Sociopol se numără Alessandra Stoicescu, dar şi Mihai Gâdea şi Mircea Badea.

Pe primul loc în topul jurnaliştilor se află Cristian Tudor Popescu, cu un procent de încredere de 30%, urmat de Alessandra Stoicescu cu 28%, Ion Cristoiu cu 28%, Mircea Badea cu 25% şi Mihai Gâdea, cu un nivel de încredere de 22%.

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close