Antena 3 CNN Actualitate Media Mihai Răzvan Ungureanu, acuzat că a "plagiat" a Treia Proclamaţie de la Timişoara

Mihai Răzvan Ungureanu, acuzat că a "plagiat" a Treia Proclamaţie de la Timişoara

Mihai Răzvan Ungureanu, acuzat că a "plagiat" a Treia Proclamaţie de la Timişoara
Sursa foto: Foto: Mediafax
de S.T.    |    18 Iul 2012   •   22:26

Mihai Răzvan Ungureanu este acuzat de revoluţionari că a "plagiat" proclamaţia de la Timişoara. Liviu Băcana, unul dintre liderii manifestanţilor din Timişoara, a vorbit, miercuri, în direct la "Sinteza Zilei", despre presupusul plagiat al celei de-A Treia Proclamaţii de la Timişoara, lansată în decembrie 2011, în Piaţa Victoriei Timişoara.

Potrivit lui Băcana, proiectul Ungureanu (Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta-n.r.) trebuie să fie un proiect mort din faşă.

"Domnul Mihai Răzvan Ungureanu este principalul plagiator al societăţii civice, nu este cel care a dus societatea în faţă", a afirmat revoluţionarul, miercuri, la Antena 3.

Băcana consideră că ceea ce face Ungureanu este un "plagiat" al spiritului protestelor din Piaţa Victoriei din Timişoara, în perioada noiembrie 2011 – martie 2012.

Mihai Răzvan Ungureanu a lansat, la începutul lunii iulie, Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta, arătând că iniţiativa civică doreşte să-i strângă pe toţi cei care cred în valorile fundamentale ale statului de drept.

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat, miercuri, la gandul.live, că Mihai Răzvan Ungureanu, liderul Iniţiativei Civice de Centru-Dreapta, poate fi un candidat viabil pentru alegerile din 2014.

Vezi aici înregistrarea integrală a emisiunii Sinteza Zilei.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close