Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea, amendă uriașă de la ANAF. Realizatorul TV, sancționat de Agenția Națională de Administrare Fiscală

Mircea Badea, amendă uriașă de la ANAF. Realizatorul TV, sancționat de Agenția Națională de Administrare Fiscală

Mircea Badea Acesta a fost sancționat de Agenția Națională de Administrare Fiscală. Realizatorul TV a primit pe mail de la ANAF o sancțiune în care i se aduce la cunoștință că are de plată peste 10.000 de euro, din cauza unor restanțe din dreptul impozitului din anul 2018.

Mircea Badea, amendă uriașă de la ANAF. Realizatorul TV, sancționat de Agenția Națională de Administrare Fiscală
de Georgiana Adam    |    27 Mai 2021   •   11:06

Vedeta Antena 3 a amintit și de o altă întâmplare tot cu ANAF-ul când s-a trezit cu o somație care arăta că trebuie să scoată din buzunar suma de 100.000 de dolari. 

”Am primit pe mail o somație că ar trebui să primesc suma de 53.000 lei pentru că am impozite restante din 2018. Pe venituri realizare în 2017, ori eu sunt cu impozitele la zi și după un lung șir de întâmplări nefericire cu ANAF-ul. Cea mai substanțială dintre ele fiind și publică, atunci când mi s-a zis că trebuie să plătesc 100.000 dolari. A fost un proces care a durat 2 ani în care s-a stabilit că nu trebuie să dau niciun ban. Eu știu că am plătit toate impozitele, am verificat cu contabila mea și totul este în regulă. Nu e prima dată când am probleme cu ANAF-ul. Am fost sunat de ANAF și mi-au spus că există posibilitatea existenței unei erori. A admis posibilitatea existenței unei erori și a spus că vor verifica.Am identificat posibila confuzie” a spus Mircea Badea la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea ANAF amenda
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close