Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Avem de-a face cu un comportament de melteni, bine că nu au tras şi în bichon-ul lui Vîntu (VIDEO)

Mircea Badea: Avem de-a face cu un comportament de melteni, bine că nu au tras şi în bichon-ul lui Vîntu (VIDEO)

Mircea Badea: Avem de-a face cu un comportament de melteni, bine că nu au tras şi în bichon-ul lui Vîntu (VIDEO)
12 Sep 2010   •   23:49

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a vorbit duminică despre percheziţia de la casa omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, care s-a soldat cu împuşcarea câinelui acestuia, un ciobănesc german. Jurnalistul a condamnat gestul oamenilor legii care au tras în animal.

?Aş putea să trag într-un câine dacă vine să-mi rupă capul, să mă sfârtece, însă aici avem de-a face cu un comportament de melteni, care în sfârşit pot arăta cu sunt ei tari, operativi. Joacă într-un film din capul lor, unii cred că sunt prinţese, Albă ca Zăpada, curvele au senzaţia că sunt nişte neprihănite care se adapă la izvor. Ei, ăştia jucau în Walker Poliţist Texan. Voiau şi ei să tragă în ceva. Dracu', ce e asta, hai să şi tragem în ceva. Ceea ce s-a întâmplat la Vîntu poate fi caracterizat printr-un singur cuvânt: prostie. Ştii că eşti în poziţia de forţă, mamă îţi trăieşti fantasma. Tragi, e un câine liber. Bine că nu au tras şi în bichon-ul lui Vîntu, că are şi un bichon", a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii În gura presei.

 

Vedeţi înregistrările emisiunii  În gura presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close