Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Băsescu nu are nicio treabă, în afară de uitat la televizor şi făcut clăbuci

Mircea Badea: Băsescu nu are nicio treabă, în afară de uitat la televizor şi făcut clăbuci

Mircea Badea: Băsescu nu are nicio treabă, în afară de uitat la televizor şi făcut clăbuci
Sursa foto: Foto: Antena 3
15 Dec 2010   •   23:52

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În Gura Presei. Este lumea lui Badea.

Valul de declaraţii oferite de Traian Băsescu în ultimele două zile nu au scăpat de comentariile lui Mircea Badea. Realizatorul emisiunii „În gura presei” consideră că şeful statului nu face nimic altceva decât „să stea în faţa televizorului şi să facă clăbuci”. În plus, de 20 de ani susţine că nu este lăsat să-şi ducă planurile la bun sfârşit.

"Vă daţi seama că băiatul ăsta n-are absolut nicio treabă? În afară de stat, uitat la televizor şi făcut clăbuci? După care ieşit la televiziunile sau la posturile de radio - astea nepericuloase, care nu pot să-i pună întrebări, care nu pot decât să-l slăvească şi să-l pupe în alint - şi făcut alte spume. (...) Asta e tot ce face Băsescu toată ziua. De fapt, rezultatele se văd, ţara este o minunăţie. (...) Iar nu e lăsat Băsescu. De 20 de ani, el nu e lăsat. El e un băiat foarte capabil, dar nu e lăsat. El ar fi foarte capabil dacă ar fi lăsat, dar nu e lăsat. Majoritatea parlamentară nu-i ajunge", susţine Mircea Badea.

Mircea Badea, despre declaraţiile lui Traian Băsescu


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei declaraţii
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close