Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Care vrea să mă agreseze mă găseşte în mall pe la orele serii (VIDEO)

Mircea Badea: Care vrea să mă agreseze mă găseşte în mall pe la orele serii (VIDEO)

Mircea Badea: Care vrea să mă agreseze mă găseşte în mall pe la orele serii (VIDEO)
15 Aug 2010   •   23:56

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a revenit din vacanţă şi a aflat de ceea ce i s-a întâmplat lui Victor Ciutacu, care a fost agresat într-un mall din Bucureşti săptămâna trecută. Prezentatorul emisiunii În gura presei a declarat că el s-a plimbat duminică seara prin mall, în speranţa că va fi şi el agresat, deoarece el nu are nicio problemă în acest sens şi ?cine doreşte mă găseşte acolo pe la orele serii?.

?Cât am fost plecat am văzut că era să-şi ia Ciutacu bătaie în mall. După care au sărit băsiştii şi au spus că Ciutacu minte şi că nu era să-şi ia bătaie în mall. După aia a venit ăla care l-a ameninţat pe Ciutacu şi care după aia dădea interviuri, era vedetă. Îmi dau seama că s-a lansat un trend: hai să ne batem cu ăştia de la televizor poate devenim vedete. Eu m-am plimbat astă seară prin mall-ul unde a fost agresat Ciutacu în speranţa că mi se întampla şi mie. Nu mi s-a întâmplat, mă mai duc şi mâine şi poimâine, mă tot duc aşa. Deci care vrea să mă agreseze mă găseşte acolo pe la orele serii. Eu doresc sa fiu agresat, n-am niciun fel de problemă în acest domeniu?, a spus Mircea Badea.

Vedeţi înregistrările emisiunii  În gura presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea mall victor ciutacu
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close