Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Ce ai răspunde dacă Monica Bârlădeanu te-ar întreba despre marxismul est-european? (VIDEO)

Mircea Badea: Ce ai răspunde dacă Monica Bârlădeanu te-ar întreba despre marxismul est-european? (VIDEO)

Mircea Badea: Ce ai răspunde dacă Monica Bârlădeanu te-ar întreba despre marxismul est-european? (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
05 Oct 2010   •   23:48

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Atenţia lui Mircea Badea a fost captată, marţi seară, de un pasaj al unui interviu cu Monica Bârlădeanu. Realizatorul emisiunii ?În gura presei? a comentat un SMS pe care actriţa i l-ar fi trimis unui jurnalist, mesaj care ulterior a şi fost publicat.

Se pare că Monica Bărlădeanu l-a întrebat pe jurnalist dacă a citit polemica dintre Tismăneanu şi Tamaş în jurul marxismului est-european."Eu ceva mai tare n-am citit în viaţa mea", a spus prezentatorul, făcând referire la SMS-ul expediat de actriţă.

Conţinutul mesajului l-a lăsat cu gura căscată pe Mircea Badea, care a adresat o întrebare retorică: Tu ce ai răspunde dacă Monica Bârlădeanu te-ar întreba dacă ai citit polemica dintre Tismăneanu şi Tamaş în jurul marxismului est-european?

Vedeţi înregistrările emisiunii  În gura presei

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close