Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Ce se întâmplă dacă Andrei Plăcintă se îndrăgosteşte din nou?

Mircea Badea: Ce se întâmplă dacă Andrei Plăcintă se îndrăgosteşte din nou?

Mircea Badea: Ce se întâmplă dacă Andrei Plăcintă se îndrăgosteşte din nou?
06 Ian 2011   •   23:57

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În Gura Presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a vorbit joi seară despre eliberarea lui Andrei Plăcintă din arest. Judecătorii Curţii de Apel au decis cercetarea acestuia în stare de libertate. Realizatorul emisiunii În gura presei s-a întrebat ce se va întâmpla dacă Andrei Plăcintă se îndrăgosteşte din nou.

“Domnul Plăcintă, ăla care făcea pipi pe de-a rândul a fost eliberat, urmând a fi cercetat în libertate. Am văzut că există următorul clilşeu: orice curvă îşi va motiva toate imbecilităţile drept din dragoste. Din dragoste se poate întâmpla orice. Dar ăsta e argumentul intelectualilor, că aşa simt. Păi care e diferenţa dintre tine şi un ornitorinc sau o zebră? Ăsta e argumentul omului din secolul 21! Rămâne întrebarea: dacă Andrei Plăcintă a făcut-o din dragoste, ce se întâmplă dacă se îndrăgosteşte din nou?”, a spus Mircea Badea.

 




×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close