Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Dacă ar fi să-i dau un diminutiv lui Şeitan, acela ar fi Oli, Seni, Creti sau Dobi (VIDEO)

Mircea Badea: Dacă ar fi să-i dau un diminutiv lui Şeitan, acela ar fi Oli, Seni, Creti sau Dobi (VIDEO)

Mircea Badea: Dacă ar fi să-i dau un diminutiv lui Şeitan, acela ar fi Oli, Seni, Creti sau Dobi (VIDEO)
25 Aug 2010   •   23:55

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a vorbit miercuri despre cozile imense la care au trebuit să stea angajaţii cu contracte de drepturi de autor sau persoane fizice autorizate, care trebuie să depună, lunar, câte trei formulare la casele de pensii, agenţiile de şomaj şi la casele de sănătate. Jurnalistul i-a găsit şi mai multe porecle ministrul Muncii, Mihai Şeitan.

?Astăzi, după cum aţi văzut la TV, jdemii de oameni s-au dus să dea bani statului, printre ei şi producătorul meu, dacă-l vedeţi pe stradă să râdeţi de el. Oamenii au stat la coadă ca vitele, expresia nu-mi aparţine. Foarte corectă caracterizarea ipostazei în care s-au aflat foarte mulţi români. (...) Boc era deştept şi arogant iar Şeitan, uau. Şeitan, dacă ar fi aşa să-i dăm un diminutiv, mie îmi e simpatic, eu i-aş spune Oli, sau Seni, ar mai putea fi Creti. Eu să stau de vorbă cu Dobi ăsta, Seni, cu Dobi ăsta, poţi doar să-l înjuri... ai putea să stabileşti o comunicare cât de cât logică cu Oli? Îl înjuri şi cu asta basta. Faptul că nu înţeleg de ce trebuie să stau ca vita la coadă este ok. Trebuie să fii idiot să vii cu acest text, când există atâtea lucruri care simplifică viaţa. (...) Dobi, tu eşti pus acolo să-mi rezolvi mie problemele, şi eu să nu trebuiască să stau la rând. Dacă vrei banii mei, eu ţi-i dau, că ai faţă de milog. Aşa cum mai dădeam la unii care îmi spălau parbrizul la semafor, dar nu mă pune să stau la coadă, măi Dobi?, a spus Mircea Badea.

 

Vedeţi înregistrările emisiunii  În gura presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei mihai seitan
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close