Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Dacă nu alimentează ăştia trei zile, se tăvălesc petroliştii în chinuri

Mircea Badea: Dacă nu alimentează ăştia trei zile, se tăvălesc petroliştii în chinuri

Mircea Badea: Dacă nu alimentează ăştia trei zile, se tăvălesc petroliştii în chinuri
16 Ian 2011   •   23:45

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În Gura Presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a vorbit, duminică seară, despre protestul şoferilor la benzinării. În următoarele trei zile, conducătorii auto şi-au propus să nu mai alimenteze de la nicio benzinărie din ţară. Prezentatorul emisiunii În gura presei este însă de părere că protestul nu va avea efectul scontat de şoferi, ba chiar l-a catalogat drept o „încercare stupidă”.

„I-au spart frate, deci i-au nenorocit, tare de tot. Pe mine m-a prins între schimburi, mă ţine cam 10 zile un plin şi l-am făcut alaltăieri, nu înţeleg care e rostul. E o încercare stupidă. Îţi dai seama dacă nu alimentează ăştia în trei zile, se tăvălesc în chinuri petroliştii, puteau la fel de bine să-i gâdile. (...) Eu ceva mai stupid decât asta cu plătitul cu mărunţiş nu am văzut, dacă făceam un brainstorming şi nu cred că găseam ceva mai penibil”, a spus Mircea Badea.

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei şoferi
Parteneri
Pensionarii care nu primesc niciun ban în plus de la 1 septembrie
x close