Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Dacă preşedintele avea harul premoniţiei poate nu se alegea praful de ţara asta

Mircea Badea: Dacă preşedintele avea harul premoniţiei poate nu se alegea praful de ţara asta

Mircea Badea: Dacă preşedintele avea harul premoniţiei poate nu se alegea praful de ţara asta
24 Ian 2011   •   23:55

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a vorbit ,luni seară, despre ceea ce s-a întâmplat la festivităţile organizate la Iaşi şi la Focşani cu ocazia Zilei Unirii Principatelor. Traian Băsescu a fost huiduit în ambele oraşe înainte şi în timpul celor două discursuri pe care le-a rostit. La Focşani, huiduielile s-au amestecat şi cu aplauzele unora. Preşedintele a spus apoi, după cele două evenimente, că ştia că va fi huiduit. Mircea Badea a comentat această declaraţie spunând că dacă Traian Băsescu ştia ce se va întâmpla, respectiv că va veni criza, „poate nu s-ar fi ales praful de ţara asta”.

„Ne-am unit unii prin aplauze, unii prin huiduială. (...) Îmi place că Traian Băsescu e deştept şi el ştie ce se va întâmpla. Dacă nu nega şi nu arunca acuze către posturile mogulilor, când era vorba de criza mondială care venea şi în România, fapt negat cu îndârjire şi mânie de preşedinte, deci dacă avea harul acesta al premoniţiei poate nu se alegea praful de ţara asta în halul în care s-a ales”, a spus Mircea Badea, în cadrul emisiunii În gura presei.

 


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close