Antena 3 Actualitate Media Mircea Badea: Dacă spun că Elena Udrea e bucălată, CNA înţelege că am făcut-o latifundiară

Mircea Badea: Dacă spun că Elena Udrea e bucălată, CNA înţelege că am făcut-o latifundiară

de Antena3.ro    |    29 Oct 2010   •   00:06
Mircea Badea: Dacă spun că Elena Udrea e bucălată, CNA înţelege că am făcut-o latifundiară
Sursa foto: Foto: Antena3

Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În Gura Presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea analizează noua amendă pe care Antena 3 a primit-o de la CNA, care a fost sesizat cu privire la limbajul injurios folosit de Victor Ciutacu şi Mircea Badea la adresa Elenei Udrea. Luând fiecare replică la analizat, realizatorul "În gura presei" încearcă să descopere ce anume este considerat limbaj injurios de către Consiliul Naţional al Audiovizualului.

" Am lezat imaginea doamnei Udrea? Că nu înteţeleg. Ciutacu a zis că e cam bună. Mie nu mi se pare deloc, dara sta nu are legătură cu discuţia.(...) Dacă zic că-i bucălată, şi zic bucălată într-un cuvânt, s-ar putea ca ăia de la CNA să înţeleagă că am făcut-o latifundiară, care şi ăsta e un adevăr." a comentat Mircea Badea.

 


Vedeţi înregistrările emisiunii  În gura presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close