Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: De tăiat, poate orice bou. Nu-ţi trebuie studii superioare (VIDEO)

Mircea Badea: De tăiat, poate orice bou. Nu-ţi trebuie studii superioare (VIDEO)

Mircea Badea: De tăiat, poate orice bou. Nu-ţi trebuie studii superioare (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Videonews
15 Sep 2010   •   23:54

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Badea vorbeşte despre viziunea economică a guvernanţilor, în contextul în care, în Camera Deputaţilor, Roberta Anastase a afirmat către un deputat al PSD că ar trebui să realizeze că cea mai bună soluţie este cea propusă de Guvern. În opinia moderatorului, o astfel de gândire economică dă dovadă de lipsă de viziune, iar de tăiat, oricine poate gândi un plan sub deviza "Nu sunt bani, tăiem!"

"De tăiat, poate orice bou. Nu trebuie să ai nici un fel de gândire economică, nu tre să zici d'astea cu doctrina de dreapta, nu tre să zici cu soluţiile coerente, nu tre să ai nişte studii de economie sau experienţă, sau nici măcar nu tre să ai un pic de minte în cap!" a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii "În gura presei".

Vedeţi înregistrările emisiunii  În gura presei

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close