Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea, despre Băsescu: Omul cavernelor sau al tavernelor ocupă fotoliul prezidenţial

Mircea Badea, despre Băsescu: Omul cavernelor sau al tavernelor ocupă fotoliul prezidenţial

Mircea Badea, despre Băsescu: Omul cavernelor sau al tavernelor ocupă fotoliul prezidenţial
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    23 Aug 2011   •   23:53

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a vorbit în ediţia de marţi seară a emisiunii "În gura presei" despre decizia preşedintelui Traian Băsescu referitoare la exploatarea de aur la Roşia Montană.

"Mă amuz cum omul cavernelor sau al tavernelor, care ocupă fotoliul prezidenţial, explica necesitatea exploatării de la Roşia Montană. (...) Şeful statului a simţit nevoia să speculeze glanda de ghiorlan, lucru la care se pricepe şi zice că trebuie să facem treaba asta ca să creştem rezerva de aur a Băncii Naţionale... totuşi, nu e ca la nunţile ţigăneşti", a comentat Badea, în stilul caracteristic.

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, luni, că ţara noastră va mai deschide, în curând, două exploatări de aur care vor fi gestionate de companii româneşti.

 





×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close