Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: E complicat cu candidatura lui Blaga, cât timp are Băsescu serviciile secrete în mână (VIDEO)

Mircea Badea: E complicat cu candidatura lui Blaga, cât timp are Băsescu serviciile secrete în mână (VIDEO)

Mircea Badea: E complicat cu candidatura lui Blaga, cât timp are Băsescu serviciile secrete în mână  (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
12 Oct 2010   •   23:53

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea vorbeşte, în cadrul emisiunii "În gura presei" despre posibila candidatură la şefia PDL a fostului ministru Vasile Blaga. Moderatorul este de părere că atât timp cât Elena Udrea este parte a Partidului Social-Democrat, nimeni nu avea avea nici o şansă la această funcţie, decât dacă doreşte dumneaei.

"Cât are Băsescu serviciile secrete, cât are Băsescu parchetele în mână, indiferent câte dosare dosite are Blaga prin sertare, şi probabil are şi despre Băsescu, că se cunosc de atâta vreme, e complicat cu candidatura lui Blaga." a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii "În gura presei".

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close