Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: E unu care conduce ţara, care îşi bagă beţişorul invers, se zgârie şi ajunge la spital

Mircea Badea: E unu care conduce ţara, care îşi bagă beţişorul invers, se zgârie şi ajunge la spital

Mircea Badea: E unu care conduce ţara, care îşi bagă beţişorul invers, se zgârie şi ajunge la spital
23 Mar 2011   •   23:49

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Mircea Badea comentează afirmaţiile pe care le-a făcut preşedintele României cu privire la declaraţiile lui Călin Popescu Tăriceanu, despre care Traian Băsescu a susţinut că are probleme în a înţelege de ce pluteşte un vas făcut din fier.

Un astfel de atac a lansat preşedintele şi la adresa liderului social-democrat, pe care l-a ironizat că este doar copilot în cursele de raliuri. În opinia realizatorului "În gura presei" o persoană care reuşeşte să se rănească în ureche cu un beţigaş, nu ar trebui să se manifeste atât de critic.

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close