Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Este un cretinism să te iei de Laszlo Borbely când în România se fură miliarde de euro

Mircea Badea: Este un cretinism să te iei de Laszlo Borbely când în România se fură miliarde de euro

Mircea Badea: Este un cretinism să te iei de Laszlo Borbely când în România se fură miliarde de euro
Sursa foto: Foto: Antena 3
12 Iul 2011   •   23:59

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a comentat, în ediţia de marţi seară a emisiunii În gura presei, pe tema faptului că ministrul Mediului, Laszlo Borbely, este implicat într-un dosar de trafic de influenţă, potrivit DNA.

„După cum ştiţi eu am o mare afecţiune faţă de UDMR. Sincer, în visele mele, alea superbe, UDMR nu există. Nu are nici un motiv pentru a exista. Cică este o formaţiune politică, dar construită pe criterii etnice. E cumva o contradicţie în termeni“, a comentat Badea.

„Dacă iar începem cu o poveste de genul şpăgii în termopane luată de Adrian Năstase, nu mai pot, o iau razna“, a spus Badea, precizând înainte de acest comentariu că DNA a făcut această dezvăluire pentru a se vedea că justiţia din România este imparţială.

„În România, se fură zeci, sute de milioane de euro. Ba chiar miliarde de euro. Fără nici un fel de problemă. Este un cretinism să te iei de un ministru care ar fi luat şpagă amenajarea unui apartament. De ce nu-l arestează preventiv şi pe Borbely?! Asta ar fi tare,“ a comentat acid realizatorul În gura presei.

„Poate face (n.r. - Laszlo Borbely) nasoale, poate mâine pune gresie“, şi-a întărit Mircea Badea comentariul.

Badea consideră că  vechicularea numelui ministrului Mediului într-un dosar de trafic de influenţă, instrumentat de DNA, este consecinţă a faptului că UDMR nu a fost de acord cu reorganizarea teritorială propusă de preşedintele Traian Băsescu.

„Fata cea mare a preşedintelui Băsescu ne ţine în suspans. A trecut mai bine de un an şi încă nu ne-a spus de unde a avut un milion de euro cât a costat acel apartament dintr-o zonă rezidenţială“, a spus Mircea Badea.

 

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close