Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Eu NU i-am urat lui Striblea să facă atac cerebral

Mircea Badea: Eu NU i-am urat lui Striblea să facă atac cerebral

Mircea Badea: Eu NU i-am urat lui Striblea să facă atac cerebral
Sursa foto: Foto: www.videonews.ro
de M.Z.    |    08 Feb 2013   •   14:05
Mircea Badea a comentat în ediţia de joi seară a emisiunii În gura presei atacul mediatic venit din partea jurnalistului Cătălin Striblea, care a susţinut că realizatorul emisiunii de pe Antena 3 i-ar fi „urat” un... atac cerebral.

Eu sunt sub atac. Nu cerebral. Sunt sub atac mediatic. Sunt sub atac de când mă ştiu. (...) Dacă aţi trăi cu mine câteva zile, aţi vedea că puterea mea de a încasa este uriaşă, sunt printre cei mai buni încasatori de pe planetă”, a declarat Mircea Badea.

Cetăţeni, nu am făcut nici o urare, dar absolut nici o urare (...) Nu i-am urat şi nu l-am atacat. Dacă vrea cineva să vadă toată secvenţa, o poate vedea în întregime, că e pe net”.

“Este pe sistemul pixelului albastru. Nu contează ce a zis Badea, contează ce spunem noi că a zis Badea”, a comentat realizatorul emisiunii „În gura presei”.

"Săracul chiar a făcut atac cerebral. Nu sunt eu de vină. A intrat în spital, a fost salvat, a fost tratat. (...) Eu am spus că ar mai putea face unul (atac cerebral) dacă imediat după ce a scăpat de primul se enervează că Voiculescu nu stătea în frig în faţa spitalului.  Ba mai mult, am anticipat că, foarte probabil, aş putea fi coleg de atac cu teleastul. Deci m-am inclus şi pe mine în povestea asta. N-a fost un atac, dar nici un atac".

Realizatorul emisiunii "În gura presei" a mai explicat că mai multe secvenţe din materialul video care prezintă declaraţiile sale pe marginea acestui subiect au fost scoase la montaj, astfel încât publicul să fie indus în eroare.

Mircea Badea a abordat acest subiect şi pe pagina sa de Facebook.







 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close