Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Eu zic să-l credem pe Traian Băsescu pentru că nu ne-a minţit niciodată (VIDEO)

Mircea Badea: Eu zic să-l credem pe Traian Băsescu pentru că nu ne-a minţit niciodată (VIDEO)

Mircea Badea: Eu zic să-l credem pe Traian Băsescu pentru că nu ne-a minţit niciodată (VIDEO)
22 Sep 2010   •   23:41

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a comentat, miercuri, declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu făcute în aceeaşi seară la o altă televiziune. Şeful statului a declarat, printre altele, că Victor Ponta e "un preş", "o maimuţică", "un nimic pentru PSD" şi are un comportament imatur.

?Eu zic să-l credem pe Traian Băsescu pentru că nu ne-a minţit niciodată, exemplul cel mai bun era cel potrivit căruia Dinu Patriciu a dat un dos de palmă copilului aluia. Ăla face pe maimuţica, ăla e tonomat cu euro, dar el e punctul fix, daţi-mi un punct fix şi eu răstorn Universul, spunea Daniela Crudu ... sau altcineva?, a declarat Mircea Badea în cadrul emisiunii În gura presei.

 

Vedeţi înregistrările emisiunii  În gura presei

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close