Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea îi răspunde lui Sebastian Lăzăroiu: Sunt un clovn trist pe banii mei

Mircea Badea îi răspunde lui Sebastian Lăzăroiu: Sunt un clovn trist pe banii mei

Mircea Badea îi răspunde lui Sebastian Lăzăroiu: Sunt un clovn trist pe banii mei
Sursa foto: Foto: www.antena3.ro
18 Ian 2011   •   09:47

„Sunt un clovn trist pe banii mei”, a declarat luni seara Mircea Badea, comentând în acest fel caracterizarea pe care i-a făcut-o Sebastian Lăzăroiu. Realizatorul tv a participat la emisiunea Sinteza Zilei unde a comentat declaraţiile consilierului prezindenţial.

"Domnul Lăzăroiu are dreptate, sunt un clovn trist. Dacă dânsul s-a fi mărginit la această caracterizare, nu aş fi avut niciun fel de problemă, pentru că e adevărat. Sunt un clovn trist, în orice caz nu sunt vesel. Sunt un clovn trist, sigur că orice clovn - dacă vrei ridicăm nivelul conversaţiei, dar n-are rost, că îl pierdem pe domnul Lăzăroiu - orice clovn este trist. Nu are rost să intrăm în simbolistică pentru că îl pierdem pe domnul Lăzăroiu, care e la "Capra cu trei iezi" încă, pe care o şi evocă de fiecare dată când are ocazia", a declarat Mircea Badea.

"Da, eu recunosc caracterizarea. Sunt un clovn trist. Puteam să fiu, de exemplu, un alcoolic vesel, aş fi putut să fiu. Sau dacă, eu ştiu, cădeau zarurile altfel, puteam să fiu o curvă penală, de exemplu. Sau un pitic cu probleme psihice de subordonare. Sau puteam să fiu un diliu cu fetişuri din poveşti de fraţii Grimm. Puteam să fiu şi astea. Dar nu sunt, îmi port în continuare masca de clovn trist", a continuat realizatorul emisiunii „În gura presei”.

"Sunt un clovn trist pe banii mei, el - care mă face pe mine clovn trist - este şi pe banii mei, pe banii clovnului trist, şi asta mă face să fiu cu atât mai trist", a mai precizat Mircea Badea.

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a declarat luni că Mircea Badea este un „clovn trist” care „nu are şanse de recalificare”.

 

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Sebastian Lãzãroiu
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close