Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: ANAF vrea să plătesc penalități la suma pe care NU o mai am de dat. Procesul colectiv din 2011, câștigat irevocabil

Mircea Badea: ANAF vrea să plătesc penalități la suma pe care NU o mai am de dat. Procesul colectiv din 2011, câștigat irevocabil

17 Mai 2016   •   18:39

Mircea Badea a afirmat, la Citizen Badea, din cadrul 100 de minute, că prezența lui pe lista publicată de ANAF are legătură cu procesul colectiv din 2011, referitor la penalitățile pe TVA.

Badea a spus că a mers cu actele la sediul ANAF din Sectorul 3, pentru a lămuri situația, însă sistemul era blocat.

”Am văzut pe lista ANAF că aș avea de dat 340 de milioane de lei ca penalități la un TVA din 2011. În 2011 a început procesul cu TVA-ul pe care îl voia ANAF-ul de la noi, noi mulți: jurnaliști, actori, cântăreți, de la Bendeac, la Ciutacu și Nicu Alifantis.

Noi am făcut un proces colectiv pe care l-am câștigat irevocabil în care spune că nu avem de plătit TVA. Mie îmi inventaseră atunci 100 de mii de dolari. Acum, eu sunt absolut convins că ei vor să plătesc penalități la suma pe care nu o mai am de dat. Pentru că sunt penalități la TVA din 2011”, a spus Mircea Badea.

Realizatorul ”În gura presei” a afirmat că este nevoit să meargă și miercuri la ANAF, pentru a clarifica situația.

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea 100 de minute citizen badea
Parteneri
A crescut vârsta de pensionare. Zeci de mii de români sunt afectaţi
x close