Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Lui Băsescu Traian începe să nu îi prea convină că foarte mulţi de la PDL s-au perindat pe la DNA

Mircea Badea: Lui Băsescu Traian începe să nu îi prea convină că foarte mulţi de la PDL s-au perindat pe la DNA

Mircea Badea: Lui Băsescu Traian începe să nu îi prea convină că foarte mulţi de la PDL s-au perindat pe la DNA
Sursa foto: Foto: Antena 3
22 Aug 2011   •   23:57

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a comentat pe marginea declaraţiei făcute de preşedintele Traian Băsescu în cadrul unui interviu difuzat de postul naţional de televiziune. Şeful statului ar fi spus că nu îi plac show-urile de la DNA şi că nu pot fi chemaţi oamenii, martori sau nu, tot timpul la audieri.

„Lui Băsescu Traian începe să nu îi prea convină faptul că foarte mulţi de la PDL s-au perindat pe la DNA în calitate de martori. De la Anastase, până la Boagiu şi, mult mai important, Udrea“, şi-a început comentariul Mircea Badea.

„Eu înţeleg că doamna Udrea a fost deranjată că a trecut pe DNA, chiar şi în calitate de martor. Sigur că dânsa a avut o evoluţie artistică substanţială în dosarul ALRO, acolo unde existau multiple interceptări telefonice, care au dispărut de la dosar. Chiar dacă dosarul a fost închis“, a comentat în stilu-i caracteristic realizatorul emisiunii „În gura presei“.

„Interceptările telefonice din dosarul ALRO au dispărut exact ca dosarul de colaborare sau de urmărire al lui Traian Băsescu cu Securitatea sau de către Securitate“, a adăugat Mircea Badea.

Astfel, moderatorul a conluzionat sarcastic că „nu este bine să o chemi pe Trumpiţa - cum i se spunea în interceptările dosarului ALRO doamnei Udrea - pe la DNA nici măcar în calitate de martor oricât de procedural ar putea părea unora la un moment dat. Deci, de fapt, răbufnirea lui Traian Băsescu era în acest sens.“

„Pentru Udrea ce nu face Traian Băsescu?!“, şi-a încheiat realizatorul TV retorica.

 



×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close