Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Mă gândesc la prostituate. Vezi ce diferenţă este între curvă şi prostituată, în viziunea realizatorului

Mircea Badea: Mă gândesc la prostituate. Vezi ce diferenţă este între curvă şi prostituată, în viziunea realizatorului

Mircea Badea: Mă gândesc la prostituate. Vezi ce diferenţă este între curvă şi prostituată, în viziunea realizatorului
Sursa foto: Foto: Videonews
16 Sep 2011   •   10:24

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a comentat în cadrul emisiunii În gura presei diferenţa dintre curvă şi prostituată. Realizatorul TV a recunoscut care-i sunt gândurile la miez de noapte.

"Voi la ce vă gândiţi? Eu mă gândesc la prostituate", a spus Badea.

„În capul meu nu există nici un fel de echivalenţă între prostituată şi curvă. Noţiunea a doua se referă la ipocrizie, din aceea slinoasă, libidinoasă. Prostituata este o duduie care face sex pe bani, asta este o descriere tehnică. De aceea, uneori când citesc ziarele observ o desfăşurare a unui gen de titluri şi de abordări conform cărora cutărica a trădat în iubire“, a precizat Badea.

Realizatorul a explicat că, pe lângă faptul că preocuparea „cine a înşelat pe cine cu cine“ sau cine pe cine a trădat în iubire ţine de imbecilitate, deci este pentru de tabloide, nu este vorba de iubire în aceste cazuri, ci de o activitate comercială.

 

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close