Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Cei care se pretindeau mari jurnalişti, nu erau altceva decât nişte şpăgari care executau ordinele Elenei Udrea

Mircea Badea: Cei care se pretindeau mari jurnalişti, nu erau altceva decât nişte şpăgari care executau ordinele Elenei Udrea

Mircea Badea: Cei care se pretindeau mari jurnalişti, nu erau altceva decât nişte şpăgari care executau ordinele Elenei Udrea
20 Oct 2015   •   18:43

Instituţiile statului de drept confirmă ceea ce noi am spus timp de 11 ani cu privire la sistemul mafiot al lui Traian Băsescu, a afirmat Mircea Badea, marţi, la "Citizen Badea", în cadrul emisiunii "100 de minute".

Mircea Badea a comentat astfel dezvăluirile făcute ieri seară, la "Sinteza Zilei", când Mihai Gâdea a prezentat schimburile de e-mailuri între asistenţii Elenei Udrea şi reprezentanţi ai mass media, e-mailuri prin care erau aranjate apariţiile fostului ministru la anumite posturi de televiziune.

"În urma lucrurilor pe care le-am prezentat aseară la Sinteza Zilei, din dosarul DNA, în urma percheziţiilor informatice la Elena Udrea şi consilierii ei, precum şi la oameni din presă, se desprinde din nou aceeaşi concluzie. Tot ceea ce am afirmat în ultimii 11 ani cu privire la sistemul mafiot al lui Traian Băsescu se confirmă milimetric", a declarat Mircea Badea.

"Cei care se pretindeau într-o manieră foartă agresivă mari jurnalişti, mari susţinători ai luptei anticorupţie, nu erau altceva decât nişte şpăgari nenorociţi, nişte slugi, care executau ordinele şi dorinţele Elenei Udrea, cea care se afla atunci la butoane. La multe butoane. Şi financiare şi de presă", a mai spus Mircea Badea.

Mircea Badea a subliniat că singurii care au preluat informaţiile cu privire la e-mailurile prezentate la "Sinteza Zilei" au fost doar jurnaliştii de la HotNews.

"Şi acolo în mică măsură. Asta ne arată care e dimensiunea cancerului din aşa-zisa presă din România, care s-a transformat într-un uriaş sistem de propagandă cu finanţare dubioasă", a mai spus Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea citizen badea 100 de minute
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close