Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Mi se pare corectă o anchetare a medicilor de la Giurgiu. „A murit un om. Putea să nu moară?“

Mircea Badea: Mi se pare corectă o anchetare a medicilor de la Giurgiu. „A murit un om. Putea să nu moară?“

Mircea Badea:  Mi se pare corectă o anchetare a medicilor de la Giurgiu. „A murit un om. Putea să nu moară?“
Sursa foto: Foto: Antena 3
13 Oct 2011   •   23:57
Unul din subiectele abordate de Mircea Badea în ediţia de joi a emisiunii "În gura presei"  a fost inculparea medicilor din Giurgiu care l-au tratat în primă fază pe baschetbalistul american Chauncey Hardy, decedat în urma unei bătăi dintr-un club local.

Realizatorul tv a precizat că i se pare foarte corect că medicii respectivi sunt cercetaţi într-un dosar.

„Mi se pare foarte corect să existe acest dosar penal, sigur vedem în ce fel, în baza căror probe va fi soluţionat. Dar e bine că s-au apucat de acest dosar pentru că doar o amendă administrativă aplicată spitalului înseamnă nimic“.

„A murit, totuşi, un om. Putea să nu moară? Foarte probabil, da, putea. Dacă putea sau nu putea, rămâne să stabilească o anchetă. Cât de vinovaţi sunt medicii respectivi din puncte de vedere penal, deci acei medici care şi-au adus contribuţia la concursul de împrejurări care a dus la moartea sportivului, de asemenea ar trebui să arate ancheta“, a explicat Badea.

În plus, realizatorul emisiunii „În gura presei“ a precizat că nu crede în martorii care dezvăluie diverse informaţii prin tabloide, cum s-a întâmplat recent pe marginea cazului morţii lui Chauncey Hardy.

Martorul „[...] a spus că au fost mai mulţi care l-au lovit. Eu am spus din secunda întâi că nu avem de unde să ştim ce s-a întâmplat acolo. Sunt multe speculaţii, multe vorbe, bazate pe nimic. Acum, mai nou, este această afirmaţie, cum că ar fi fost bătut (n.r. - Chauncey Hardy) de mai mulţi, sursa fiind un tabloid, care a vorbit cu un martor al evenimentelor, care a dorit să îşi păstreze anonimatul. Nu am încredere în ce a zis un tabloid“, a afirmat Mircea Badea.

„Aştept din parte anchetatorilor un semn. E atât de complicată ancheta asta?! Zici că anchetează cine ştie ce mister, vreun Agatha Christie. Erau o droaie de martori, dar nu vorbeşte nici unul. Bun, există butoane pe care poţi să apeşi şi să ajungi la nişte concluzii“, a explicat realizatorul TV.

„Aştept ceva solid de la această anchetă, care mă interesează foarte tare. Eu, personal, nu o voi trece cu vederea“, şi-a încheiat Mircea Badea comentariul pe marginea temei abordate.

 


×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close