Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Mi se pare odios să reduci numărul de Camere la una singură. Mă amuză că se vorbeşte acum despre nereducere

Mircea Badea: Mi se pare odios să reduci numărul de Camere la una singură. Mă amuză că se vorbeşte acum despre nereducere

Mircea Badea: Mi se pare odios să reduci numărul de Camere la una singură. Mă amuză că se vorbeşte acum despre nereducere
Sursa foto: Foto: Antena 3
06 Dec 2011   •   09:57

Mircea Badea a vorbit, în ediţia de miercuri seară a emisiunii „În gura presei“, despre cum a renunţat Puterea la iniţiativa de a reduce numărul de camere din Parlamentul României - Camera Deputaţilor şi Senatul - la una singură, precizând că i se pare „absolut odios“ să vrei să reduci numărul de Camere.

„La momentul respectiv, a fost vorba despre o intenţie perfect ticăloasă, din punctul meu de vedere, a lui Traian Băsescu, care a speculat mentalul colectiv, labil şi sărăcuţ, rarefiat, care imediat cedează aparenţei celei dintâi“, a comentat realizatorul TV, precizând că această dorinţă, de reducere a numărului de Camere, a fost dorinţa poporului.

„Această porcărie sinistră este transformată din vorbe“ în aşa fel încât să pară că a fost vorba de dorinţa poporului, a adăugat Badea.

„Sigur că întotdeauna un sistem bicameral este mult mai din foarte multe puncte de vedere, mai ales acela al protejării democraţiei, decât unul unicameral“, a spus Mircea Badea.

„Ceea ce mă amuză este că se vorbeşte, inclusiv de către corul băsist de propagandişti PDL-işti, despre nereducerea numărului de parlamentari. Păi, stai, frate, cum era cu voinţa poporului pe care au fâlfâit-o până acum?!“, a comentat realizatorul „În gura presei“, adăugând că doamna Udrea le-a explicat că, potrivit Institutului Naţional de Statistică, rezultă că sunt mai mulţi români decât erau în urmă cu doi ani.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close