Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Mogulii sunt nişte oameni care zic nasoale de Băsescu. Ok. Şi? (VIDEO)

Mircea Badea: Mogulii sunt nişte oameni care zic nasoale de Băsescu. Ok. Şi? (VIDEO)

Mircea Badea: Mogulii sunt nişte oameni care zic nasoale de Băsescu. Ok. Şi? (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
03 Oct 2010   •   23:47

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea vorbeşte în cadrul emisiunii "În gura presei" despre atenţia excesivă pe care o dau politicienii de la putere mogulilor şi emisiunilor lor, în loc să se ocupe de conducerea ţării şi de iniţierea unor reforme pentru scoaterea României din criză. Moderatorul dă exemplu atât pe premierul Emil Boc cât şi pe doamna ministru Udrea, despre care menţionează în mod special că e toată ziua "cu mogulii în gură" în loc să administreze lunga listă de ministere pe care le are în subordine.

"Gata! Toată lumea ştie: mogulii sunt nişte oameni răi care zic nasole de Băsescu. Ok. Şi? Care-i relevanţa? La ce se aşteaptă? Plus că, te gândeşti: Bă, cine eşti tu? Tu eşti primul ministru al României. Bă, prietene, nu cumva tu te ocupi cu nişte subiecte derizorii aşa pentru statura funcţiei pe care o ocupi? Adică, nu mai bine te-ai ocupa tu cu treburile astea cu reformele, cu strategiile coerente, să reformăm instituţiile statului. Că dacă tu te ocupi zilnic cu mogulii. Bă prietene, nu cumva tu ocupi funcţia aia de pomană?" a spus Mircea Badea.

Vedeţi înregistrările emisiunii  În gura presei

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close