Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Nu cred că procurorii pot demonstra că Vîntu i-a trimis bani lui Popa

Mircea Badea: Nu cred că procurorii pot demonstra că Vîntu i-a trimis bani lui Popa

Mircea Badea: Nu cred că procurorii pot demonstra că Vîntu i-a trimis bani lui Popa
Sursa foto: Foto: www.videonews.ro
18 Oct 2010   •   23:47

Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea

Mircea Badea a comentat luni seară ultimele informaţii referitoare la cazul lui Sorin Ovidiu Vîntu. „Eu nu cred că procurorii din România stiu sa demonstreze că Vîntu i-a trimis bani lui Popa. (...) Orice mai mult decât să apese butonul de înregistrare este peste competenţele lor”, a menţionat realizatorul emisiunii În gura presei.

Prezentatorul a spus că nu este normală apariţia în presă a convorbirilor telefonice ale lui Sorin Ovidiu Vîntu ce nu au legătură cu subiectului cazului. „Ce caută conversaţiile private ale unor băieţi în public? Asta înseamnă că se încalcă drepturile omului”, a adăugat Mircea Badea.

 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close