Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: „Nu e nicio Albă ca Zăpada acest domn Berbeceanu”

Mircea Badea: „Nu e nicio Albă ca Zăpada acest domn Berbeceanu”

Mircea Badea: „Nu e nicio Albă ca Zăpada acest domn Berbeceanu”
Sursa foto: Foto: Antena 3
25 Iul 2017   •   23:53

Mircea Badea a comentat, în pasa ediției de marți a emisiunii În gura presei cu Sinteza Zilei, dezvăluirile referitoare la comisarul Traian Berbeceanu, despre care spune că ”nu e nicio Albă ca Zăpada acest domn”.

”Practic, mă pup singur că am fost vigilent și rezervat când era concurs să ne năpustim să îl divinizăm pe comisarul Berbeceanu. (...) Nu e nicio Albă ca Zăpada acest domn Berbeceanu. Are multe întrebări la care să răspundă, dacă se poate direct”, a spus Mircea Badea.

Badea a sintetizat în câteva fraze scandalul cu privire la comisarul Traian Berbeceanu.

”Până acum avem niște certitudini. La vremea respectivă, șefa DNA și șefa DIICOT se urau. Ca atare, și între DNA și DIICOT erau fricțiuni. Ăia au zis: ți-l faultăm pe Berbeceanu, că avem cu ce, și aia a zis: ba vă faultez eu pe voi. Pentru că DNA-ul, față de DIICOT la vremea respectivă, îl avea pe Coldea. Și atunci, avându-l pe Coldea, avea câmpul tactic. Și având câmpul tactic avea niște judecători mulți. Aceasta este povestea pe scurt, nu e nicio poveste cu anticorupție. E o poveste cu indivizi reali care aveau interese divergente și care se păruiau și se gâtuiau unde aveau ocazia”, a spus Mircea Badea.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close