Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Nu m-ar mira să avem peste o săptămână o decizie a CCR

Mircea Badea: Nu m-ar mira să avem peste o săptămână o decizie a CCR

Mircea Badea: Nu m-ar mira să avem peste o săptămână o decizie a CCR
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    01 Aug 2012   •   23:46

Realizatorul emisiunii "În gura presei", Mircea Badea, a comentat, în cadrul ediţiei de miercuri seară, decizia Curţii Constituţionale de a amâna şedinţa pe tema rezultatului referendumului.

În opinia lui Badea, era de aşteptat că se va amâna pentru că e o decizie cu foarte mare greutate şi cu un impact uriaş asupra societăţii.

"Nu m-ar mira să avem luni, marţi sau poate chiar peste o săptămână o decizie. Dincolo de legi şi probe, judecătorii de la CCR sunt şi ei oameni. Stresul pe care îl resimt luând o astfel de decizie e destul de mare", a spus realizatorul tv.

Mircea Badea consideră că este imposibil ca referendumul să fie invalidat, întrucât votul a peste 7 milioane de români contează.

"Nu ai cum să invalidezi cel mai numeros vot de după revoluţie. Nu ai cum să zici că 7,5 milioane de români, din sub 20 de milioane, nu contează", a afirmat Mircea Badea.

Şedinţa Curţii Constituţionale pe tema rezultatului referendumului pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu a fost amânată pentru joi, astfel încât Curtea să poată cere informaţii de la instituţii abilitate
.


VEZI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "În gura presei" DE LA ANTENA 3.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close