Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Nu ştiu care e inculpatul dintre Băsescu şi Vîntu (VIDEO)

Mircea Badea: Nu ştiu care e inculpatul dintre Băsescu şi Vîntu (VIDEO)

Mircea Badea: Nu ştiu care e inculpatul dintre Băsescu şi Vîntu (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Videonews
16 Sep 2010   •   23:53

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea comentează poziţia pe care a adoptat-o preşedintele României atunci când a fost întrebat despre acuzaţiile pe care i le-a adus Sorin Ovidiu Vîntu, când preşedintele a declarat că nu poate fi confruntat un inculpat cu un şef de stat. Realizatorul "În gura presei" îşi aminteşte de perioada în care Traian Băsescu participa cu zâmbetul pe buze la emisiuni de divertisment, prestanţa funcţiei de preşedinte fiind ultimul lucru la care se gândea atunci.

"Prima dată când am auzit treaba asta cu un inculpat nu poate fi confruntat cu un şef de stat, am zis Staţi dom'le puţin. Că Vîntu...nu e preşedinte!. Sau, cum a zis un prieten de-al meu: Inculpatul fiind cine? Mi-e greu să mă hotărăsc între Vîntu şi Băsescu. Că Băsescu sigur e inculpat. Nu ştiu cât de inculpat e Vîntu." a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii "În gura presei".

 

Vedeţi înregistrările emisiunii  În gura presei

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

 

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close