x close

Mircea Badea, Răzvan Dumitrescu, Andreea Berecleanu şi Denisa Ţicu la începuturile lor în televiziune

de N.B.    |    15 Noi 2011   •   23:49
Mircea Badea, Răzvan Dumitrescu, Andreea Berecleanu şi Denisa Ţicu la începuturile lor în televiziune

"Sinteza zilei" pune întrebarea "Cum ne-am schimbat în 20 de ani?" şi prezintă imagini de arhivă cu jurnaliştii de la Antena 1 şi Antena 3 de la debutul acestora în televiziune.

Răzvan Dumitrescu, relizatorul emisiunii "Subiectiv" la Antena 3, şi-a început cariera de jurnalist la TV Soti, primul post de televiziune independent din România.

Răzvan Dumitrescu, în ianuarie 1992, în postura de prezentator de ştiri:

 
Get Adobe Flash player

Tot de SOTI se leagă şi debutul în televiziune al Denisăi Ţicu, prezentatoarea rubricii meteo din cadrul jurnalelor Antenei 3. Ea povesteşte că îşi dorea să facă ceva în domeniul artistic şi a participat la multe spectacole şi concursuri de recitat poezii în timpul copilăriei şi adolescenţei. A ajuns la SOTI, unde a prezentat, printre altele, emisiuni de divertisment în cadrul cărora se recitau poezii.
 
Get Adobe Flash player

Unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti autohtoni, cu o carieră de peste 17 ani în domeniul ştirilor, Andreea Berecleanu este prezentatoarea principalului jurnal de ştiri al Antenei 1, Observator 19. Jurnalista şi-a început cariera, asemenea multor colegi, la SOTI.
 
Get Adobe Flash player

Mircea Badea şi Mihai Gâdea glumeau înainte de difuzarea imaginilor de arhivă spunând că înfăţişarea realizatorului "În gura presei" nu s-a schimbat în mod remarcabil.

Imaginile cu Mircea Badea, de la debutul său la Tele 7 sau emisiunea realizată în compania lui Teo Trandafir, arată însă, că abordarea nonconformistă şi atitudinea degajată l-au caracterizat pe acesta chiar de la începutul carierei.
 
Get Adobe Flash player
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati