Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Respect maxim pentru Emil Boc. Boc preşedinte!

Mircea Badea: Respect maxim pentru Emil Boc. Boc preşedinte!

Mircea Badea: Respect maxim pentru Emil Boc. Boc preşedinte!
14 Iul 2011   •   23:51

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Mircea Badea comentează evenimentele din timpul discursului ambasadorului Franţei, când acesta a leşinat din cauza căldurii. Primul ministru al României, Emil Boc, a avut prezenţa de spirit şi forţa să îl prindă pe Henri Paul.

Realizatorul "În gura presei" se declară impresionat de foţa premierului şi este de părere că exerciţiul fizic la sala de forţă i-au fost de folos lui Emil Boc. Mircea Badea dezvoltă şi o teorie care ar explica nevoia primului ministru de a nu lăsa pe nimeni să cadă, amintind de episodul în care, în calitate de primar al municipiului Cluj Napoca, Emil Boc a căzut de pe platoul unei emisiuni televizate.

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei Emil Boc
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close