Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Revista Kamikaze este hârtie igienică refolosită, plină de pupincuriştii lui Băsescu

Mircea Badea: Revista Kamikaze este hârtie igienică refolosită, plină de pupincuriştii lui Băsescu

Mircea Badea: Revista Kamikaze este hârtie igienică refolosită, plină de pupincuriştii lui Băsescu
Sursa foto: Foto: Antena 3
19 Apr 2011   •   23:40

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Mircea Badea vorbeşte, în cadrul emisiunii "În gura presei", despre „succesurile“ televiziunii publice printre care se numără „o emisiune absolut cretină“, difuzată de TVR 2. În această emisiune un bărbat se dezbracă în timp ce citeşte ceva, iar pe o plasmă, aflată în dreapta sa, sunt arătate imagini cu animale care se împerechează.

„Este o producţie TVR dimpreună cu revista Kamikaze. Ştiu că nu aţi auzit de ea. Este un fel de hârtie igienică...refolosită, care este plină de pupincurişti ai lui Băsescu“, a caracterizat Mirce Badea emisiunea cu pricina.

Moderatorul „În gura presei“ a argumentat obiectiv că televiziunea publică, fiind subvenţionată şi din bani publici, ar trebui să fie instrumentul media care, în primul rând, să facă educaţie, să promoveze cultura şi anumite valori, chiar şi în sens tradiţional, nu să facă „nişte abjecţii“.

Asta în condiţiile în care „anul trecut au avut pierderi de 38 milioane euro, cu tot cu încasările de la toţi abonaţii din ţară şi veniturile din publicitate“, a conchis Mircea Badea.

 



×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close