Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: România cred că este ţara cu cele mai multe canale de ştiri "per capita"

Mircea Badea: România cred că este ţara cu cele mai multe canale de ştiri "per capita"

Mircea Badea: România cred că este ţara cu cele mai multe canale de ştiri "per capita"
de M.C.    |    27 Feb 2014   •   23:57
Mircea Badea şi Ross Biggam, preşedintele Asociaţiei Televiziunilor Comerciale din România, au dialogat joi, la "Sinteza Zilei", despre televiziunile din România.

"România cred că este ţara cu cele mai multe canale de ştiri per capita. Problema e că toate celelalte, adunate, au mai puţină audienţă ca a noastră. Deci, foarte multe nu se susţin din piaţă şi întrebarea legitimă este de unde îşi primesc oamenii ăia banii, de unde vin banii ăia. Atunci, noi la Antena 3 am dat o lege. Jurnalistul care nu spune de unde provin banii, nu este jurnalist" a explicat Mircea Badea.
 
"Trebuie să aveţi un organism, sindicate, care să reglementeze relaţiile jurnaliştilor, pentru o relaţie mult mai sănătoasă" a spus Ross Biggam, care este la curent cu abuzurile şi presiunile care se fac asupra ziariştilor din ţara noastră.
 
"Nu cred că în România actuală ar fi un lucru foarte bun, în condiţiile în care suntem sufocaţi de intervenţii" crede Mircea Badea, care este sceptic că un asemenea organism ar putea fi cu adevărat independent. 

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close