Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: S-a sinucis Mădălina Manole! Mă simt ca şi cum am privit Diavolul în ochi (VIDEO)

Mircea Badea: S-a sinucis Mădălina Manole! Mă simt ca şi cum am privit Diavolul în ochi (VIDEO)

Mircea Badea: S-a sinucis Mădălina Manole! Mă simt ca şi cum am privit Diavolul în ochi (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
14 Iul 2010   •   23:52

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Decesul Mădălinei Manole l-a marcat pe Mircea Badea. În ediţia de miercuri a emisiunii sale, acesta a povestit consternat cum a aflat vestea şi ce a simţit în acel moment.

"Eu sunt cam distrus. Sunt cam distrus pentru că sunt foarte marcat de ceea ce s-a întâmplat astăzi. S-a sinucis Mădălina Manole... Eu azi-noapte m-am culcat la 3:00. Pe la 6:30, azi-dimineaţă, m-am trezit. Când mă trezesc la ore de-astea, mă culc la loc. Nu ştiu de ce, nu m-am culcat la loc. Am deschis televizorul. S-a deschis pe Antena 3 şi era un titlu mare cu roşu: S-a sinucis Mădălina Manole. Mi se pare atât de înfiorător de rău ce s-a întâmplat încât mă simt ca şi cum aş fi privit Diavolul în ochi. Cum adică s-a sinucis Mădălina Manole? Totul pare pus la punct după un scenariu diabolic. Nu sunt nici pe departe foarte religios, superstiţios şi mai puţin de atât. Dar... eu aşa ceva n-am mai văzut", a spus Mircea Badea.



Vedeţi înregistrările emisiunii  În gura presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: În gura presei Mircea Badea
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close