Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Situaţia „patronul Vîntu îl şantajează pe managerul Ghiţă“ este de un comic dement

Mircea Badea: Situaţia „patronul Vîntu îl şantajează pe managerul Ghiţă“ este de un comic dement

Mircea Badea: Situaţia „patronul Vîntu îl şantajează pe managerul Ghiţă“ este de un comic dement
Sursa foto: Foto: Antena 3
20 Apr 2011   •   23:57

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Mircea Badea vorbeşte, în cadrul emisiunii „În gura presei“, despre situaţia comică a şantajării lui Sebastian Ghiţă, manager Realitatea Tv, de către Sorin Ovidiu Vîntu, patronul televiziunii.

„Leşin de râs. Situaţia este de un comic dement. Vîntu este patron la Realitatea TV, Ghiţă este manager la Realitatea TV. Cât de tare este ca patronul să-şi şantajeze managerul, din punct de vedere penal, în cel mai penal înţeles al cuvântului?! Asta reiese din ce spun procurorii. De asta l-au arestat pe Vîntu“, a spus Badea.

Badea l-a caracterizat pe Sorin Ovidiu Vîntu ca nefiind un om „mintos“, deşi nu l-a întâlnit niciodată faţă în faţă pe patronul Realitatea TV.

„Din ce am văzut că face (n.r. - Sorin Ovidiu Vîntu) nu mi se pare vreun mintos“, a spus Badea.

 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close