Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Spitalele vor rămâne nişte ziduri dărăpănate şi atât (VIDEO)

Mircea Badea: Spitalele vor rămâne nişte ziduri dărăpănate şi atât (VIDEO)

Mircea Badea: Spitalele vor rămâne nişte ziduri dărăpănate şi atât (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
14 Sep 2010   •   23:52

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea comentează evenimentele de la Brăila, unde mai mulţi angajaţi ai Spitalului Judeţean au participat la o grevă spontană. Realizatorul "În gura presei" este de părere că spitalele din România vor ajunge în timp depopulate de medici şi personal auxiliar care va opta pentru un trai decent în altă parte.

"Acest gen de situaţii va deveni extrem de frecvent în România, până când, în foarte scurtă vreme, sistemul medical se va depopula mai rău decât este deja astăzi. Sisitemul medical din România este crâncen depopulat, iar în spitale vor rămâne nişte ziduri dărăpănate şi atât" a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii "În gura presei".

Vedeţi înregistrările emisiunii  În gura presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close