Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Vreau să aflu de la Patriciu care e viitorul. Este cel mai potrivit om de pe Pământ să vorbească despre asta

Mircea Badea: Vreau să aflu de la Patriciu care e viitorul. Este cel mai potrivit om de pe Pământ să vorbească despre asta

Mircea Badea: Vreau să aflu de la Patriciu care e viitorul. Este cel mai potrivit om de pe Pământ să vorbească despre asta
Sursa foto: Foto: Videonews
01 Sep 2011   •   23:48

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a comentat în emisiunea de joi seară pe seama unei declaraţii făcute de omul de afaceri Dinu Patriciu, potrivit căruia „moneda euro va dispărea, ca monedă europeană unică, în următorii 2-5 ani".

„Eu dacă aş fi realizator de emisiune, pe Patriciu l-aş invita. Chiar aş vrea să aflu de la el cum ar arăta lumea. Ce persoană mai nimerită decât Patriciu credeţi că există pe pământ pentru a o întreba despre Pământ?", a fost retorica ironică a realizatorului TV.

Badea a continuat spunând că habar nu are dacă moneda unică europeană va dispărea în intervalul menţionat de Patriciu pentru simplul motiv că trăind în România nu poţi şti niciodată ceva cu siguranţă.

„Poate peste un an sunt mort. Din atât de multe motive încât mintea nu le poate cuprinde. Şi nici nu e bine să le detaliez eu acum, dar toate sunt foarte viabile", a fost concluzia lui Badea.
 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close