Antena 3 CNN Actualitate Media Mirela Voicu, mesaj emoționant după dispariția actriței Stela Popescu: „M-am întâlnit cu Dumnezeu și l-am întrebat: Ce faci, Doamne? Ai numai cărți mari în mână. Nouă ce ne mai lași? Și Dumnezeu a spus...”

Mirela Voicu, mesaj emoționant după dispariția actriței Stela Popescu: „M-am întâlnit cu Dumnezeu și l-am întrebat: Ce faci, Doamne? Ai numai cărți mari în mână. Nouă ce ne mai lași? Și Dumnezeu a spus...”

Mirela Voicu, mesaj emoționant după dispariția actriței Stela Popescu: „M-am întâlnit cu Dumnezeu și l-am întrebat: Ce faci, Doamne? Ai numai cărți mari în mână. Nouă ce ne mai lași? Și Dumnezeu a spus...”
24 Noi 2017   •   09:45

Oamenii care au îndrăgit-o pe Stela Popoescu îşi vor putea lua rămas bun de la artistă de la ora 11 la Teatrul Constantin Tănase. Trupul actriţei va fi depus în foaierul teatrului până maine, când va fi dus la capela bisericii din Cernica.

Într-o intervenție live din fața Teatrului Constantin Tănase, jurnalista Mirela Voicu a spus cea mai frumoasă poveste.

„O să spun o poveste imaginară al cărui final este imoportant pentru fiecare dintre noi. Într-o zi, m-am întâlnit cu Dumnezeu pe Calea Victoriei. mergea pe stradă și avea în mână o agendă și l-a strigat pe nume pe Mircea Albulescu, care a răspuns prezent. Dumnezeu a plecat mai departe și-a cumpărat un covrig de la colț și a trecut vizavi la Teatrul Național, unde a strigat-o pe Olga Tudorache. Și ea a spus prezent. Ieri, se plimba pe aici, prin fața Teatrului Constantin Tănase și a strigat-o pe Stela Popescu. Ne-am fi așteptat cu toții ca ea să-i răspundă cu o glumă, dar i-a răspiuns prezent. M-am uitat la Dumnezeu și l-am întrebat: Ce faci, Doamne? Ai numai cărți mari în mână. Nouă ce ne mai lași? Și Dumnezeu a spus: „Vouă vă las plăcerea de a merge la teatru și de a aplauda pentru că viața marilor actori înseamnă scenă, înseamnă iubire, înseamnă aplauze. Acest final trebuie să-l rețineți. Scena era viața Stelei Popescu”, a declarat Mirela Voicu.

×
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close