Antena 3 CNN Actualitate Media Moda TikTok care a înebunit planeta și cu care oamenii pot face bani

Moda TikTok care a înebunit planeta și cu care oamenii pot face bani

O modă pe TikTok îi ajută pe utilizatorii acestei platforme să facă bani fără prea multe eforturi. Oameni din întreaga lume au apelat la tehnica respectivă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Ian 2024   •   09:27

Utilizatorii TikTok au la îndemână o metodă prin care își pot multiplica veniturile. Este vorba despre o modă faimoasă pe platforma de social media prin care banii pot fi câștigați fără prea multe eforturi.

Mai exact, NPC sau Non Playable Character. Oamenii intră în pielea unor personaje de joc cu mișcări și replici repetitive, dar după cum le spune și numele, aceste personaje nu pot fi controlate.

Citește și: Schimbări pe Instagram, pentru adolescenți. Sfaturi pentru românii care vor să își protejeze copiii în mediul online

Mai degrabă, utilizatorii interpretează anumite personaje care pot umple diferite goluri din joc sau pot ajuta la continuarea acțiunii. Creatorii de conținut se așează la cameră și așteaptă cadouri pentru a reacționa.

Cadourile mai scumpe atrag reacții exagerate. Echivalentul acestor daruri în bani este împărțit între TikTok și creatorul de conținut. Unii creatori de conținut au obținut și 15.000 de dolari după o zi de muncă.

×
Subiecte în articol: TikTok bani
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close