Antena 3 CNN Actualitate Media Monica Pop, în “Dreptul la fericire”: “Hazardul joacă un rol foarte mare în viață”

Monica Pop, în “Dreptul la fericire”: “Hazardul joacă un rol foarte mare în viață”

Monica Pop, în “Dreptul la fericire”: “Hazardul joacă un rol foarte mare în viață”
13 Apr 2016   •   13:39

Miercuri, 13 aprilie, celebrul medic oftalmolog, Monica Pop, este invitatul special în emisiunea “Dreptul la fericire”, de la Happy Channel.

Însoțită de cea mai bună prietenă a ei, actrița Carmen Tănase, Monica Pop a dezvăluit, în exclusivitate, detalii despre drama prin care trece și despre felul în care boala cu care se confruntă i-a schimbat viața.

Astfel, Monica Pop povestește cum trei ani de zile a fost ferm convinsă că durerile care o jenau erau doar efectul unui colon iritabil. Neglijând să meargă la medicul specialist, prietena ei, Carmen Tănase, a intervenit insistent: “Tu te pricepi la ochi, du-te la un medic specialist și vezi ce ai!”

Monica Pop detaliază: “Eram ca peretele, nu voiam să aud nimic. La un moment dat, însă, mi s-a declanșat o peritonită, cu dureri cumplite. Și m-am dus să mă operez de urgență. Culmea e că atunci nu s-a văzut nimic dubios. Abia la un alt control, după o lună de zile, s-a descoperit o stenoză digestivă și de aici mai departe, s-a văzut că era mai mult decât atat… A fost o neglijență din partea mea să nu mă duc la medic, dar mi-am spus că pe toată lumea mai doare burta din când în când”.

Referitor la momentul în care Monica Pop a aflat că i-a recidivat boala, ea recunoaște: “Cel mai greu e psihic. Mai ales când eu știu că am făcut tot ce trebuia să fac și totuși boala a recidivat… Ajungi să te întrebi: cât bine am făcut eu în viață mea, de ce tocmai eu a trebuit să pățesc așa ceva?!”

Totuși, Monica Pop admite că “hazardul joacă un rol foarte mare în viețile noastre”. Ea a povestit cum recent s-a confruntat cu două cazuri incredibile, absurde, ambele ale unor fetițe de trei și respectiv șapte ani: “O fetiță de trei ani, lăsată în curte, nesupravegheată, a fost ciupită direct de ochi de un cocoș, cu ciocul. În al doilea caz a fost, efectiv, hazardul: două fetițe stăteau în curtea școlii, pe o bancă, și desenau cu creioanele. Un grup de băieți juca fotbal, undeva în spatele lor. La un moment dat, mingea a venit cu putere în capul uneia dintre fetițe, iar ea a căzut cu ochiul exact în creion.”

“Dreptul la fericire” se difuzeaza in fiecare zi, de luni pana joi, de la ora 20.00, la Happy Channel, iar editia in care invitat special este Monica Pop se difuzeaza miercuri, 13 aprilie, ora 20.00.

×
Subiecte în articol: Monica Pop Happy Channel
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close