Antena 3 Actualitate Media Motivul ireal pentru care Răzvan și Dani nu pot dormi

Motivul ireal pentru care Răzvan și Dani nu pot dormi

09 Sep 2016   •   14:47
Motivul ireal pentru care Răzvan și Dani nu pot dormi

X FACTOR. Filmările pentru show-ul „X Factor”, care va începe vineri, 9 septembrie, de la ora 20.30, presupun multe ore pe care jurații și prezentatorii le petrec împreună. Fie că se fac glume, se cântă, se ascultă muzică, pauzele sunt prilej bun pentru activități relaxante, numai bune să alunge oboseala acumulată în timpul filmărilor. Și nu de puține ori s-a întâmplat ca somnul să-și facă și el loc pe lista activităților de relaxare din pauze. Prezentatorii emisiunii, Răzvan și Dani, povestesc însă că anul acesta Horia Brenciu le-a dat de furcă: pentru că își pregătește concertele de toamnă, juratul și-a umplut cabina de instrumente muzicale, iar pauzele sale s-au transformat în adevărate repetiții.

X FACTOR „Un moment amuzant doar pentru unii, nu însă și pentru prezentatori, are legărtură cu Brenciu”, povestește Dani. „La audiții se filmează câte 12-13 ore. Noi nu avem cum să stăm așezați, nici pauze nu prea avem. În pauza de masă, încercăm să furăm măcar 20 de minute de somn. În fiecare zi, Horia a decis să își programeze câte o repetiție chiar în camera de alături. Totul a culminat cu o trupă de percuție. Prin urmare, am dormit în mașină. Dacă arătăm ciudat în episodul cu pricina… vă rugăm să ne iertați”, mai spune prezentatorul.  

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close